Brochure met video

Bij het ontwikkelen van promotiemateriaal ligt een brochure al snel voor de hand. Het is een makkelijke manier om uw boodschap op een visueel aantrekkelijke manier vorm te geven. Bovendien is de ouderwetse gedrukte brochure ook nog eens relatief goedkoop.

Maar daar zien we ook al het eerste nadeel van de traditionele brochure: het is nogal ouderwets en inspiratieloos. Gelukkig kan het met de PixioCard ook anders.
Bedrijfspresentatie

Digitale brochure met video

Met de PixioCard geeft u het idee van een brochure op een moderne en originele manier vorm. Natuurlijk staat uw boodschap nog steeds centraal. Maar dan op een manier die wél verrast, fascineert en overtuigt.

De PixioCard als brochure bestaat uit:

  • een uitklapbare kaart van hoogwaardig karton
  • geïntegreerd LCD-scherm (verschillende formaten)
  • video die afspeelt bij het openen van de kaart

Design in uw huisstijl

Zowel de kaart als de video geeft u helemaal vorm zoals u zelf wilt. Op die manier is het eenvoudig om de PixioCard perfect op uw huisstijl te laten aansluiten. Bovendien is het mogelijk om in één PixioCard meerdere video’s te laten afspelen.

Benieuwd hoe uw brochure met video eruit kan zien? Neem contact op via het formulier hieronder en we vertellen u alles over de mogelijkheden.