De PixioCard

Waarom kiezen tussen print en video als u het beste van die twee werelden gewoon kunt combineren? Dat is namelijk precies wat de PixioCard doet.

Een fysieke kaart met video, die begint te spelen zodra de ontvanger de kaart openvouwt.
De mogelijkheden zijn eindeloos, maar allemaal hebben ze één ding gemeen, de attentiewaarde ligt hoger dan bij elk ander drukwerk.

Hoge attentiewaarde

Bij het versturen van een e-mail of papieren brochure is het maar de vraag of de ontvanger deze bekijkt. Bij de PixioCard bestaat daar geen twijfel over! Het unieke ontwerp prikkelt de nieuwsgierigheid, die wordt beloond zodra de ontvanger de kaart met videoscherm opent.

Helemaal in uw eigen stijl

Bij de PixioCard versterken de effecten van print en video elkaar in elk opzicht. U kunt de kaart vormgeven in uw eigen huisstijl, zodat deze aansluit bij uw video. Maar een uniek design voor een tijdelijke actie of promotie is natuurlijk ook mogelijk!

Veelzijdig toepasbaar

Wilt u uw relaties eens verrassen met een originele uitnodiging? Of een nieuw concept presenteren in een professionele video brochure? Welke boodschap u ook wilt overbrengen, met de PixioCard weet u in ieder geval zeker dat uw boodschap overkomt!

Sample aanvragen

De PixioCard is marktleider en de onbetwiste nummer 1 van de video brochures. 

Bent u al enthousiast over de PixioCard?
Vraag een sample aan en ervaar deze luxe videokaart zelf.

Vraag direct een sample aan!

Van visitekaartje tot A4

De PixioCard maakt het mogelijk om uw kaart met videoboodschap in verschillende formaten te realiseren. Met het formaat van een visitekaartje heeft u bijvoorbeeld een fantastische weggever in handen voor op beurzen. Het handzame A5-formaat is ook een favoriet, evenals de indrukwekkende A4-PixioCard.

PixioCard formaten

De voordelen

Haarscherp LCD of IPS-scherm

De PixioCard draait natuurlijk om video, dus bent u verzekerd van een kaart met professioneel LCD of IPS-scherm waarop uw boodschap haarscherp te zien is. Deze is verkrijgbaar in 2.8 inch, 4.3 inch, 5.0 inch en zelfs 7.0 of 10.0 inch.

Kaart met meerdere video’s

Wilt u in één Pixiocard graag meerdere video’s afspelen? Dat is geen enkel probleem. Dankzij de buttons in de kaart is het mogelijk om tot 6 video’s in één PixioCard af te spelen. Met de buttons is het ook mogelijk video's te pauzeren en het volume aan te passen.

Snelle levertijd!

De PixioCard wordt geproduceerd in een productiefaciliteit in China en Nederland. Dankzij de Nederlandse fabriek kunnen wij een bijzonder snelle levertijd realiseren. Standaard 5 werkdagen en in spoedgevallen zelfs nog sneller!

Onze referenties

Benieuwd hoe u de PixioCard kunt inzetten? Bekijk onze referenties of neem contact op via het formulier hieronder en we vertellen u alles over de mogelijkheden.

Meer weten over de mogelijkheden?

Wilt u meer weten over het inzetten van de PixioCard? Bijvoorbeeld als video brochure, hand out na een bedrijfspresentatie of wilt u juist de VideoBox gebruiken als luxe geschenkdoos? Neem dan gerust contact met ons op. We denken graag met u mee, vertellen u meer over de mogelijkheden en de bijbehorende prijzen.

Bedankt voor uw bericht

We nemen snel contact met u op!