PixioCard: de kaart met video!

PixioCard: de kaart met video!

Waarom kiezen tussen print en video als u het beste van die twee werelden gewoon kunt combineren? Dat is namelijk precies wat de PixioCard doet. Een fysieke kaart met video, die begint te spelen zodra de ontvanger de kaart openvouwt.

Uitzonderlijk hoge attentiewaarde

Bij het versturen van een e-mail of standaard brochure is het maar de vraag of de ontvanger deze opent en bekijkt. Bij de PixioCard bestaat daar geen twijfel over. Het unieke ontwerp prikkelt de nieuwsgierigheid, die wordt beloond zodra de ontvanger de kaart met video opent.

Helemaal in uw eigen stijl

Bij de PixioCard versterken de effecten van print en video elkaar in elk opzicht. U kunt de kaart dus vormgeven in uw eigen huisstijl, zodat deze aansluit bij uw video. Maar een uniek design voor een tijdelijke actie of promotie is natuurlijk ook mogelijk!

Veelzijdig toepasbaar

Wilt u uw relaties eens verrassen met een originele uitnodiging? Of een nieuw concept presenteren in een professionele videobrochure? Welke boodschap u ook wilt overbrengen, met de PixioCard weet u in ieder geval zeker dat deze perfect in beeld komt bij uw doelgroep!

“Normaal gesproken sturen wij voor onze jaarlijkse beurs een uitnodiging per post toe. Voor een aantal grote klanten hebben we dit jaar onze betreffende accountmanagers een persoonlijke uitnodiging laten inspreken.”

Marielle Schoonhoven – Van den Berg Groep

Van visitekaartje tot A4

De PixioCard maakt het mogelijk om uw kaart met video in verschillende formaten te realiseren. Met het formaat van een visitekaartje heeft u bijvoorbeeld een fantastische weggever in handen voor op beurzen. Het handzame A5-formaat is ook een favoriet, evenals de indrukwekkende A4-PixioCard.

Haarscherp LCD-scherm

Haarscherp LCD-scherm

De PixioCard draait natuurlijk om video, dus bent u verzekerd van een kaart met professioneel LCD-scherm waarop uw boodschap haarscherp te zien is. Deze is verkrijgbaar in verschillende afmetingen van minimaal 2,3 inch tot maximaal 7 inch.

Kaart met meerder video's

Kaart met meerdere video’s

Wilt u in één Pixiocard graag meerdere video’s afspelen? Dat is geen enkel probleem. Dankzij de geïntegreerde buttons in de kaart is het mogelijk om tot 6 video’s in één PixioCard af te spelen.

Snelle levertijd!

Snelle levertijd!

PixioCard is de enige kaart met video die in Nederland wordt geproduceerd. Dat garandeert een hoge kwaliteit, maar vooral ook een snelle levertijd. De PixioCard kent namelijk een levertijd van slechts 7 werkdagen.

Meedere formaten leverbaar!