Visitekaartje met video

Een visitekaartje is een mooi middel om van een nieuwe ontmoeting een zakelijke kans te maken. Maar zeg eens eerlijk, waar zijn de visitekaartjes die u zelf ontvangt? Ergens onder in een la waarschijnlijk. Of in een bakje met nog tientallen andere kaartjes misschien.

De kans is natuurlijk groot dat uw eigen visitekaartjes ook op zo’n vergeetplek belanden. Maar gelukkig is er een hele goede manier om dat voorkomen. Stelt u zich maar eens voor dat u van iemand een visitekaartje met video ontvangt…
Visitekaartje met video

Een onvergetelijke indruk

Dat is waar het om draait bij ontmoetingen in het zakelijke leven. Die indruk, die maakt u zelf. Maar de PixioCard helpt u wel om deze te versterken en letterlijk onvergetelijk te maken.

Uw contactgegevens zijn net als op een gewoon visitekaartje aanwezig. Maar het geïntegreerde videoscherm geeft u de kans om kort te vertellen wat u precies doet. Verrassend, persoonlijk en effectief!

En de kans is uiteraard groot dat de ontvanger uw visitekaartje met video zo bijzonder vindt, dat hij of zij deze weer aan anderen laat zien. Zo wordt uw visitekaartje een promotiemiddel op zichzelf!

Een geheim netwerkwapen

Zakelijke evenementen zoals beurzen en congressen zijn perfect om te netwerken. U komt zelf vast ook regelmatig van zo’n event terug met een broekzak vol kaartjes waar meestal niets mee gebeurt. Een visitekaartje met video is natuurlijk perfect om wél op te vallen en uw concurrenten te slim af te zijn!

Meer weten over de PixioCard als visitekaartje met video? Of een sample of prijslijst aanvragen? Laat het ons gerust weten via het formulier onderaan deze pagina!

“Wij hebben al onze key accounts een PixioCard gestuurd met een persoonlijke video van hun vaste accountmanager. Het ontwerp van iedere kaart was hetzelfde, maar op elke kaart stond een andere accountmanager met een persoonlijke boodschap!”

Suzanne van Miltenburg – KPN