Voordelen van de PixioCard

Zodra u een PixoCard in uw handen heeft snapt u direct waarom deze zo effectief is. Vraag daarom snel een sample aan! Maar voor u die in huis heeft vindt u hier de belangrijkste voordelen even op een rij.
Voordelen van de PixioCard

1. Opvallend en origineel

De PixioCard garandeert u allereerst een indrukwekkende entree. De kaart is van hoogwaardig papier gemaakt en voorzien van een geïntegreerd LCD-scherm. Hierop speelt uw video af in haarscherpe beeldkwaliteit.

2. Aandacht gegarandeerd

Verstuur een brief of kaart naar uw relaties en de kans is groot dat deze ongelezen in de papierbak belandt. Dat gebeurt absoluut niet bij de PixioCard. Zodra uw persoonlijke video begint te spelen heeft u de aandacht van de ontvanger vast.

3. In uw eigen huisstijl

U heeft alle mogelijkheden om de PixioCard helemaal vorm te geven zoals u dat wilt. Bijvoorbeeld in uw eigen huisstijl. Maar een ontwerp dat past bij een specifieke campagne of actie is natuurlijk ook mogelijk.

4. Veelzijdig en flexibel

Wilt u een origineel visitekaartje? Of bent u op zoek naar een bijzondere manier om uw product te presenteren? Met de PixioCard kan het allemaal en zijn de mogelijke toepassingen eindeloos.