De VideoBox

Bij het versturen van een relatiegeschenk gaat het niet alleen om het cadeau zelf. Ook de verpakking bepaalt het effect van uw geschenk. Wordt het achteloos weggelegd of maakt het een onvergetelijke indruk?

Natuurlijk wilt u dat laatste bereiken. Een origineel relatiegeschenk is daarbij een goed startpunt. Een opvallende verpakking zoals de VideoBox maakt het helemaal af.
De VideoBox

Wat is de VideoBox precies?

De VideoBox is een luxe geschenkdoos met een geïntegreerd videoscherm. De box zelf maakt al een goede indruk op de ontvanger vanwege de hoge kwaliteit.

De echte verrassing komt zodra de ontvanger de doos opent. Op dat moment begint uw persoonlijke video af te spelen!

Dat gebeurt in haarscherpe beeldkwaliteit op een vakkundig geïntegreerd LCD-scherm. Wat er op de video te zien is bepaalt u zelf. Het is zelfs mogelijk om meerdere video’s toe te voegen.

Eindeloos veel mogelijkheden

De VideoBox is een originele verpakking voor allerlei soorten geschenken. En ook met de video kunt u alle kanten op.

Denk bijvoorbeeld aan een instructiefilmpje voor het product dat u verstuurt. Of een persoonlijke boodschap bij een kerstpakket. Alles kan!

Wilt u die mogelijkheden eens verder bespreken? Of een sample of prijslijst aanvragen? Neem dan contact op via onderstaand formulier en we helpen u graag.

“Voor de presentatie van samples van onze producten aan grote retailketens gebruiken we geregeld de VideoBox. De combinatie tussen de luxe doos en het LCD scherm is bijzonder doeltreffend!”

Moniek Janmaat – Philips Nederland