Een originele uitnodiging versturen?

Wanneer u een evenement organiseert wilt u dit natuurlijk graag onder de aandacht brengen bij de juiste mensen. Een succesvolle beurs of een onvergetelijk feest valt of staat nu eenmaal met een goede opkomst. Vergroot de kans op uw succes door uw gasten een originele uitnodiging te sturen.

Opvallend en exclusief

De meeste uitnodigingen zijn van het type dertien in een dozijn. Saai, middelmatig en onopvallend dus. Niet bepaald het gevoel dat u uw gasten wilt geven, toch? Laat hen daarom met een originele uitnodiging weten dat ze bijzonder zijn en dat hun aanwezigheid waardevol is!

Een PixioCard geeft uw genodigden precies dát gevoel. De fraai ontworpen kaart van kwalitatief hoogwaardig papier is al een eerste goede binnenkomer. Maar de echte verrassing moet dan nog komen. Zodra de ontvanger de kaart opent en de video begint te spelen is de eerste onvergetelijke indruk alvast gemaakt.

De voordelen van een video-uitnodiging

Een video-uitnodiging is natuurlijk origineel maar heeft daarnaast nog meer voordelen. Zo straalt u allereerst professionaliteit uit, maar geeft u tegelijkertijd ook alvast een spannend voorproefje van uw evenement. Dat wekt natuurlijk de nieuwsgierigheid bij uw ontvangers, die de PixioCard bovendien vaak bewaren als een bijzondere herinnering.

Benieuwd naar de prijzen en mogelijkheden? Neem dan contact op via onderstaand formulier en we vertellen u graag meer!

“Normaal gesproken sturen wij voor onze jaarlijkse beurs een uitnodiging per post toe. Voor een aantal grote klanten hebben we dit jaar onze betreffende accountmanagers een persoonlijke uitnodiging laten inspreken.”

Marielle Schoonhoven – Van den Berg Groep