Instructiefilmpjes

Het schrijven van een goede handleiding voor uw product is een hele kunst. En zelfs wanneer dat lukt kan een klant uw instructies toch nog anders interpreteren. Met een duidelijk instructiefilmpje lost u dat probleem eenvoudig op.

Alleen, de meeste klanten zullen niet zo snel uit zichzelf naar uw website gaan om een instructiefilmpje te bekijken. Met de PixioCard levert u deze direct samen met het product.
Instructiefilmpjes

Extra service voor uw klanten

De PixioCard is daarmee een aangename verrassing voor uw klanten. Maar het verbetert de klantbeleving ook enorm!

U maakt het namelijk heel makkelijk voor uw klanten om instructies op te volgen. Dit voorkomt een verkeerd gebruik en de bijbehorende frustraties.

Zo wordt elke klant direct een tevreden klant.

Handig bij presentaties

Gaat u bij klanten langs om nieuwe producten of diensten te presenteren? Dan is de PixioCard een ideaal middel om u daarbij te helpen.

Bijvoorbeeld wanneer klanten na uw presentatie een product of dienst tijdelijk uitproberen. Door een helder instructiefilmpje in de bijgeleverde PixioCard weet u zeker dat zij het maximale uit deze proefperiode zullen halen.

En daarmee vergroot u natuurlijk weer de kans op uw eigen zakelijke succes.

Uw instructiefilmpjes in een PixioCard?

Dat kan! We vertellen u graag meer over de mogelijkheden. Neem contact op via onderstaand formulier voor een sample of prijslijst.

“Wij hebben een mailing rondgestuurd, vergezeld van retourenveloppen met het verzoek de PixioCard terug te sturen voor hergebruik. Van de 100 verzonden, en geopende, kaarten kwamen er maar liefst 88 retour!”

Peter van Maat – Unicef