Direct Mail met videobrochure

Zoals u ongetwijfeld weet is Direct Mail nog altijd een zeer effectief marketinginstrument. Als mensen blijven we nu eenmaal gevoelig voor een persoonlijke benadering. Een van de grote voordelen van videomarketing is juist dat u de aandacht van de ontvanger langer vasthoudt. Zou het niet mooi zijn als u dat kon combineren?
Direct Mail met videobrochure

Het beste van print én video

De PixioCard combineert de voordelen van print en video. Het is daarmee een unieke manier om de USP’s van uw product uit te lichten. Of het verhaal van uw bedrijf te vertellen. Ook wanneer het om complexe producten of diensten gaat is deze combinatie een zeer effectief communicatiemiddel.

De voordelen op een rij

Kies voor de PixioCard bij uw volgende Direct Mail-campagne en profiteer van:

  • een mailing die opvalt
  • een video die verrast
  • een boodschap die overkomt
  • een ontvanger die u onthoudt

Daarbij zorgt een sterk design er ook nog eens voor dat de verschillende elementen op papier en in de video naadloos op elkaar aansluiten.

Meer weten over de PixioCard als Direct Mail? Of een sample of prijslijst aanvragen? Laat het ons gerust weten via het formulier onderaan deze pagina!

“Onder de aandacht komen bij mijn belangrijkste prospects is erg lastig. Een normale mailing via de post werkt niet meer, laat staan een e-mailing. Wij hebben de PixioCard nu bij vier direct mailing campagnes ingezet en het resultaat is verbluffend!”

Willem Middelkoop – Pouw Rijssen