In deze tijd is het lastiger om elkaar te zien. Houd contact met de PixioCard, ook in coronatijd!

In de huidige tijd is het een stuk lastiger om persoonlijk contact te onderhouden. Tijdens corona kunt u daarom perfect uw relaties onderhouden met een PixioCard.

  • Relatiegeschenk tijdens corona;
  • Productpresentatie;
  • Als unieke VideoWenskaart (via onze partner Vidley)
Vraag een prijslijst aan

Zet de PixioCard in als relatiegeschenk tijdens corona

Juist in coronatijd is het lastig om contact te houden. Langsgaan bij klanten en contact onderhouden met relaties is een stuk lastiger. Daarom is het nóg leuker om een PixioCard te ontvangen en versturen als relatiegeschenk.

Met de PixioCard als relatiegeschenk kunt u bijvoorbeeld toch een persoonlijke boodschap sturen en uw relatie onderhouden, zodat ze toch aan u blijven denken.

 

Steek collega's of medewerkers een hart onder de riem

Waarschijnlijk werken veel van uw collega's of medewerkers thuis, waardoor de  communicatie lastiger wordt. De PixioCard kan dan worden ingezet om uw medewerkers  een hart onder de riem te steken, te motiveren of uw persoonlijk relatie met hen te onderhouden. 

medewerker ontvangt pixiocard

Gebruik de PixioCard om uw verkooptraject te ondersteunen

Ook het onder de aandacht brengen van uw producten of diensten is lastiger, zeker als u gewend was dit altijd toe te lichten op locatie. Een PixioCard kan u hierbij helpen!

Gebruik de PixioCard als een normale brochure, waar u de video bijvoorbeeld gebruikt om het product of dienst te presenteren - perfect geschikt voor complexe producten of voor het binnenhalen van tenders of aanbestedingen. 

Bekijk hier de diverse toepassingen van de PixioCard:

Vidley: verstuur een videokaart naar uw dierbaren!

Uw persoonlijke relaties kunt u ook even niet zien en dat maakt het extra leuk om een videoboodschap te ontvangen.

Speciaal voor het versturen van videokaarten met een persoonlijke wens of boodschap, kunt u terecht bij onze partner Vidley! Maak uw familieleden of vrienden blij met dit unieke videogeschenk.

Ontwerp nu uw Vidley VideoWenskaart

Wilt u graag een prijslijst ontvangen? Of wilt u meer informatie?

Laat uw gegevens achter en we zenden u de prijslijst zo spoedig mogelijk toe. Indien u een vraag meestuurt, zullen we die uiteraard zo spoedig mogelijk beantwoorden.

Bedankt voor uw bericht

We nemen snel contact met u op!