De vraag: een eigentijdse bedrijfspresentatie

De WVS Groep wilde graag een actuele, persoonlijke manier om zichzelf te presenteren aan potentiële opdrachtgevers. In samenwerking met Brandpunt Media ontwikkelde PixioCard een leuke en eigentijdse bedrijfspresentatie. Deze bestaat uit een prachtig vormgegeven PixioCard met een geïntegreerd display waarop een bedrijfsvideo wordt afgespeeld, beide volledig in de huisstijl van de WVS Groep.

De resultaten: nog persoonlijker benadering

Door de leuke en eigentijdse bedrijfspresentatie zet WVS Groep zichzelf in de markt als een modern, betrokken leerwerkbedrijf met oog voor ontwikkeling, en een arbeidsbemiddelaar die weet wat er speelt. Met deze vernieuwende marketingcampagne kan de WVS Groep haar (potentiële) klanten – werkgevers en werknemers – nu nog persoonlijker aanspreken. De originele en persoonlijke boodschap heeft inmiddels vele werkgevers ertoe aangezet contact op te nemen met de WVS Groep.

Meer over PixioCard bedrijfspresentaties

Meer weten over de mogelijkheden?

Heeft u vragen over het inzetten van de PixioCard als video brochure of andere toepassingen? Neem dan gerust contact met ons. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden en de bijbehorende prijzen.

Bedankt voor uw bericht

We nemen snel contact met u op!