Voordelen van de PixioCard

Van zodra u een PixoCard in handen heeft begrijpt u meteen waarom deze zo effectief is. Vraag daarom snel een voorbeeld aan! Maar eerst vindt u hier de belangrijkste voordelen nog eens op een rij.
Voordelen van de PixioCard

1. Opvallend en origineel

De PixioCard garandeert u eerst en vooral een indrukwekkende binnenkomst. De kaart is van hoogwaardig papier gemaakt en heeft een geïntegreerd LCD-scherm. Hierop speelt uw video af in haarscherpe beeldkwaliteit.

2. Aandacht gegarandeerd

Verstuur een brief of kaart naar uw zakenrelaties en de kans is groot dat deze ongelezen in de vuilbak belandt. Dat gebeurt helemaal niet bij de PixioCard. Van zodra uw persoonlijke video afspeelt heeft u de aandacht van de ontvanger.

3. In uw eigen huisstijl

U heeft alle mogelijkheden om de PixioCard volledig vorm te geven zoals u dat wilt. Bijvoorbeeld in uw eigen huisstijl. Maar een ontwerp dat past bij een specifieke campagne of actie is natuurlijk ook mogelijk.

4. Veelzijdig en flexibel

Wilt u een origineel naamkaartje? Of bent u op zoek naar een speciale manier om uw product voor te stellen? Met de PixioCard kan het allemaal en zijn de mogelijke toepassingen oneindig.