PixioCard: de kaart met video!

PixioCard: de kaart met video!

Waarom kiezen tussen print en video als u het beste van die twee werelden gewoon kunt combineren? Dat is namelijk precies wat de PixioCard doet. Een fysieke kaart met video, die begint te spelen zodra de ontvanger de kaart openvouwt.

Trekt meteen de aandacht

Bij het verzenden van een e-mail of standaardbrochure bent u helemaal niet zeker of de ontvanger deze opent en bekijkt. Bij de PixioCard bestaat daar geen twijfel over. Het unieke ontwerp maakt de ontvanger nieuwsgierig, en die wordt beloond zodra hij de kaart met video opent.

Helemaal in uw eigen stijl

Bij de PixioCard versterken de effecten van print en video elkaar in elk opzicht. U kunt de kaart dus ontwerpen in uw eigen huisstijl, zodat deze past bij uw video. Maar een uniek ontwerp voor een tijdelijke actie of promotie is natuurlijk ook mogelijk!

Veelzijdig gebruik

Wilt u uw zakenrelaties eens verrassen met een originele uitnodiging? Of een nieuw concept presenteren in een professionele videobrochure? Welke boodschap u ook wilt overbrengen, met de PixioCard bent u er altijd zeker van dat deze perfect onder de aandacht wordt gebracht van uw doelgroep!

Van naamkaartje tot A4

De PixioCard laat toe om uw kaart met video in verschillende formaten te maken. Met het formaat van een naamkaartje beschikt u bijvoorbeeld over een fantastische weggever voor op beurzen. Het handige A5-formaat is ook een favoriet, net als de tot de verbeelding sprekende A4-PixioCard.

Haarscherp LCD-scherm

Haarscherp LCD-scherm

Bij de PixioCard gaat het natuurlijk om video, dus bieden wij u een kaart met professioneel LCD-scherm waarop uw boodschap haarscherp wordt weergegeven. Deze is verkrijgbaar in verschillende afmetingen van minimaal 2,3 inch tot maximaal 7 inch.

Kaart met meerder video's

Kaart met verschillende video’s

Wilt u in één Pixiocard graag verschillende video’s afspelen? Dat is geen enkel probleem. Dankzij de geïntegreerde toetsen in de kaart is het mogelijk om tot 6 video’s in één PixioCard af te spelen.

Snelle leveringstermijn!

Snelle leveringstermijn!

PixioCard wordt in Nederland geproduceerd. Dat garandeert een hoge kwaliteit, maar vooral ook een snelle leveringstermijn van slechts 7 werkdagen.

Van naamkaartje tot A4