PixioCard: de veelzijdige videobrochure

Uw boodschap komt klaar en duidelijk over bij de ontvanger

PixioCard: de veelzijdige videobrochure

Wat is de PixioCard?

De PixioCard is een uniek en opvallend medium dat de voordelen van video en print combineert. De videobrochure is gemaakt van stevig karton en kan dus gemakkelijk via de post verzonden worden. Bij het openen ziet de ontvanger op het ge√Įntegreerde LCD-scherm meteen uw videoboodschap.

Aandacht gegarandeerd

Bij het verzenden van een e-mail of een uitnodiging op papier is de kans klein dat deze ook echt gelezen wordt. Uw boodschap komt terecht op een grote stapel met nog te lezen post of verdwijnt zelfs meteen in de vuilbak. De PixioCard trekt meteen de aandacht van de ontvanger en brengt uw boodschap duidelijk en doeltreffend over.

Oneindig veel mogelijkheden

U bepaalt zelf de inhoud van de video en het ontwerp van uw PixioCard. De mogelijkheden zijn daarom oneindig. Een kleine greep uit de meest gekozen opties van onze klanten:

Bekijk het portfolio

Benieuwd hoe een PixioCard eruit kan zien? Kijk dan eens naar de voorbeelden in ons portfolio. Hier ziet u hoe verschillende grote bedrijven hun klanten verrasten met een inspirerende videobrochure van PixioCard.

Meer informatie?

Neem dan gerust contact op met ons via het formulier hieronder. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden en de bijhorende prijzen.