De VideoBox

Bij het versturen van een relatiegeschenk gaat het niet alleen om het cadeau zelf. Ook de verpakking zal bepalen of uw geschenk effect heeft of niet. Wordt het gewoon ergens weggelegd of laat een onvergetelijke indruk na?

Natuurlijk wilt u dat laatste bereiken. Een origineel relatiegeschenk is daarbij een goede start. Een opvallende verpakking zoals de VideoBox is de kers op de taart.
De VideoBox

Wat is de VideoBox nu juist?

De VideoBox is een luxe geschenkdoos met een geïntegreerd videoscherm. De box zelf maakt al een goede indruk op de ontvanger door zijn hoge kwaliteit.

De echte verrassing komt wanneer de ontvanger de doos opent. Op dat moment begint uw persoonlijke video af te spelen!

Dat gebeurt in haarscherpe beeldkwaliteit op een professioneel geïntegreerd LCD-scherm. Wat er op de video te zien is bepaalt u zelf. Het is zelfs mogelijk om meerdere video’s toe te voegen.

Oneindig veel mogelijkheden

De VideoBox is een originele verpakking voor verschillende soorten geschenken. En ook met de video heeft u vele mogelijkheden.

Denk bijvoorbeeld aan een instructiefilmpje voor het product dat u verstuurt. Of een persoonlijke boodschap bij een kerstcadeau. Alles kan!

Wilt u die mogelijkheden eens verder bespreken? Of een voorbeeld of prijslijst aanvragen? Neem dan contact op via onderstaand formulier en we helpen u graag verder.