Een originele uitnodiging versturen?

Wanneer u een evenement organiseert wilt u dit natuurlijk graag onder de aandacht brengen bij de juiste personen. Een succesvolle beurs of een onvergetelijk feest valt of staat nu eenmaal met een goede opkomst. Vergroot de kans op succes door uw gasten een originele uitnodiging te sturen.

Opvallend en exclusief

De meeste uitnodigingen springen helemaal niet in het oog. Ze zijn saai, alledaags en onopvallend. Niet bepaald het gevoel dat u uw gasten wilt geven, toch? Laat hen daarom met een originele uitnodiging weten dat ze speciaal zijn en dat hun aanwezigheid waardevol is!

Een PixioCard geeft uw genodigden precies dát gevoel. De mooi ontworpen kaart van kwalitatief hoogwaardig papier is al een eerste goede binnenkomer. Maar de echte verrassing moet dan nog komen. Zodra de ontvanger de kaart opent en de video afspeelt heeft u alvast een eerste onvergetelijke indruk nagelaten.

De voordelen van een video-uitnodiging

Een video-uitnodiging is natuurlijk origineel maar heeft nog andere voordelen. Zo straalt u in de eerste plaats professionaliteit uit, maar geeft u tegelijkertijd ook al meteen een spannend voorproefje van uw evenement. Dat maakt uw ontvangers natuurlijk nieuwsgierig. Ze zullen bovendien de PixioCard vaak bewaren als een bijzondere herinnering.

Benieuwd naar de prijzen en mogelijkheden? Neem dan contact op via het formulier hieronder en we vertellen u graag meer!