Naamkaartje met video

Een naamkaartje is een mooi middel om van een nieuwe ontmoeting een zakelijke opportuniteit te maken. Maar zeg eens eerlijk, waar zijn de naamkaartjes die u zelf ontvangt? Ergens vanonder in een schuif waarschijnlijk. Of in een bakje met nog tientallen andere kaartjes misschien.

De kans is natuurlijk groot dat uw eigen naamkaartjes ook op zo’n vergeetplek belanden. Maar gelukkig bestaat er een hele goede manier om zoiets te voorkomen. Beeldt u zich maar eens in dat u van iemand een naamkaartje met video ontvangt…
Naamkaartje met video

Een onvergetelijke indruk

Dat is waar het om draait bij ontmoetingen in het zakenleven. Die indruk, die moet u natuurlijk zelf maken. Maar de PixioCard helpt u wel om deze te versterken en letterlijk onvergetelijk te maken.

Uw contactgegevens staan er natuurlijk op, net als op een gewoon naamkaartje. Maar het geïntegreerde videoscherm geeft u de kans om beknopt te vertellen wat u exact doet. Verrassend, persoonlijk en effectief!

En de kans is natuurlijk groot dat de ontvanger uw naamkaartje met video zo speciaal vindt, dat hij of zij het aan anderen laat zien. Zo wordt uw naamkaartje een promotiemiddel op zichzelf!

Een geheim netwerkwapen

Zakelijke evenementen zoals beurzen en congressen zijn perfect om te netwerken. U komt zelf vast ook regelmatig van zo’n event terug met een broekzak vol kaartjes waar meestal niets mee gebeurt. Een naamkaartje met video is natuurlijk perfect om wél op te vallen en uw concurrenten te slim af te zijn!

Meer weten over de PixioCard als naamkaartje met video? Of een voorbeeld of prijslijst aanvragen? Laat het ons gerust weten via het formulier onderaan deze pagina!