Instructiefilmpjes

Het schrijven van een goede gebruiksaanwijzing voor uw product is niet eenvoudig. En zelfs wanneer dat lukt kan een klant uw instructies toch nog anders interpreteren. Met een duidelijk instructiefilmpje lost u dat probleem eenvoudig op.

De meeste klanten zullen echter niet zo snel uit zichzelf naar uw website gaan om een instructiefilmpje te bekijken. Met de PixioCard levert u dit meteen samen met het product.
Instructiefilmpjes

Extra service voor uw klanten

Hierdoor is de PixioCard is een aangename verrassing voor uw klanten. Maar het verbetert bovendien de klantbeleving enorm!

U maakt het immers heel gemakkelijk voor uw klanten om instructies op te volgen. Dit voorkomt een verkeerd gebruik en de bijhorende frustraties.

Zo wordt elke klant meteen een tevreden klant.

Handig bij presentaties

Gaat u bij klanten langs om nieuwe producten of diensten voor te stellen? Dan is de PixioCard een ideaal middel om u daarbij te helpen.

Bijvoorbeeld wanneer klanten na uw presentatie een product of dienst tijdelijk uitproberen. Door een duidelijk instructiefilmpje in de bijgeleverde PixioCard bent u er zeker van dat zij het maximale uit deze proefperiode zullen halen.

En daarmee vergroot u natuurlijk weer de kans op uw eigen zakelijke succes.

Uw instructiefilmpjes in een PixioCard?

Dat kan! We vertellen u graag meer over de mogelijkheden. Neem contact op via onderstaand formulier voor een voorbeeld of prijslijst.