Bedrijfsvoorstelling

Uw prospects willen uw bedrijf graag beter leren kennen voordat ze uw klant worden. Een persoonlijke kennismaking waarbij u uw bedrijf voorstelt is dan ook veel waard. Maar de kracht van dat moment is maar tijdelijk.

Tenzij uw potentiƫle klanten uw bedrijfsvoorstelling weer gemakkelijk voor de geest kunnen halen. De PixioCard is hier het perfecte middel voor.
Bedrijfsvoorstelling

Maak een blijvende indruk

Uw bedrijfsvoorstelling is vaak de eerste stap in een groter proces. Uw potentiƫle klanten moeten intern overleggen, anderen overtuigen van uw waarde en uiteindelijk een beslissing nemen. De PixioCard helpt hen daarbij.

Men kan bijvoorbeeld gemakkelijk de informatie uit uw bedrijfsvoorstelling nog eens opnieuw bekijken. Of de video tonen aan medebeslissers die niet tijdens de vergadering aanwezig waren.

Is een persoonlijke ontmoeting niet mogelijk? Dan is de PixioCard een slimme oplossing om toch uw bedrijf voor te stellen!

Perfect voor productvoorstellingen

Behalve uw bedrijf kunt u met de PixioCard natuurlijk ook specifieke producten voorstellen. Bovendien is de PixioCard verkrijgbaar in kleinere oplages. Ideaal wanneer u een videopresentatie wilt versturen aan specifieke klanten of relaties.

Meer weten over de mogelijkheden? Neem dan gerust contact op via onderstaand formulier. We sturen u graag een voorbeeld of een prijslijst.